Voorbewerker

Schadeherstel Arnhem Spuiterij Arnhem Renovatie Arnhem Carrosserie Arnhem Belettering Arnhem Vrachtwagen schadeherstel Duiven Vrachtwagen belettering Duiven Vrachtwagen spuiterij Duiven Autospuiterij Duiven Meubelspuiterij Duiven Keuken spuiterij Duiven Vrachtwagen renovatie Arnhem Auto renovatie Duiven Vrachtwagen carrosserie werkplaats Duiven Auto belettering Duiven Auto bestickering Duiven Melis Logistics Duiven Truckherstel Duiven Transport Wagenpark Trucks Bedrijfswagen herstel Bedrijfswagen reparatie Duiven Plan B Design Internet en Reclamebureau fotografie webdesign marketing online marketing videografie Google ads social media

Voorbewerker

Grote of kleine schade’s aan een voertuig: jij draait je hand er niet voor om.

Als aankomend de/montage schademonteur weet je precies hoe je de onderdelen van de schadeauto demonteert, zodat je collega’s het plaat- en spuitwerk zorgeloos kunnen uitvoeren. Ook zorg je voor het achteraf monteren van de herstelde onderdelen en het uitvoeren van de eindcontrole. Natuurlijk houd je daarbij rekening met de te hanteren fabrieks- en veiligheidsvoorschriften. Kortom je kent alle kneepjes van het vak om een auto spuit klaar te maken, zoals het opzetten en afwerken van de plamuur, het gronden van de auto en de grondverf weer glad uitschuren en het afplakken van de auto. Met jouw vakmanschap zorg je dat het eindresultaat dat uit de spuitcabine komt perfect is. Je gaat voor het beste eindresultaat en een tevreden klant.

Functie-eisen

Je hebt enkele jaren werkervaring als de/montagemonteur/voorbewerker.

Je bent flexibel en enthousiast en kan zelfstandig werken binnen een hecht team en je hebt oog voor kwaliteit. Diploma’s zijn een pré, maar relevante werkervaring en kennis van voertuigsystemen en een passie voor trucks, trailers en carrosserieën zijn het belangrijkste.

 Wat mag je van ons verwachten?

Een prettige werksfeer met veel ruimte voor eigen inzicht en initiatief. Mogelijkheden voor het volgen van cursussen en/of bijscholing. Een goed marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Herken jij jezelf hierin en zoek je een baan bij een informeel autoschadebedrijf stuur dan je CV en motivatiebrief naar vacature@truckherstel.nl

JA, Ik wil graag meer informatie

Onze klanten