Renovatie

Renovatie

Goed onderhoud zorgt ervoor dat de levensduur van uw rijdend materieel, zonder ingrijpende werkzaamheden, aanzienlijk verlengd kan worden. Ieder voertuig komt echter op het punt dat een grondige opknapbeurt noodzakelijk is. Met onze expertise en kennis zijn wij uitstekend in staat om deze renovatie werkzaamheden voor u uit te voeren.

Renovatie werkzaamheden

Als bedrijf of organisatie is het belangrijk dat uw rijdend materiaal goed werkt, want zo kunt u uw klanten zo goed mogelijk bedienen. Wanneer een vrachtwagen of een trekker gerenoveerd moet worden dan is het belangrijk dat de werkzaamheden nog op korte termijn worden uitgevoerd. Bij ons kunt u terecht voor het uitvoeren van diverse renovatie werkzaamheden voor uw rijdend materiaal.

Een snelle en vakkundige service

Wanneer u kiest voor Truckherstel als partij voor renovatie werkzaamheden dan kiest u voor een bedrijf waar snelle en vakkundige service hoog in het vaandel staan. Dankzij ons expertise zijn wij in staat om uw transportmiddel zo secuur mogelijk te renoveren. Daarbij geldt dat wij u het gehele traject op de hoogte houden van de vorderingen.

Kosten renovatie

Vraagt u zich af wat de kosten zijn van renovatie? Het verschilt natuurlijk per situatie met welke kosten u rekening moet houden. Daarom kijken wij altijd naar wat er precies gerenoveerd moet worden en aan de hand hiervan vertellen wij u wat de kosten zijn. Transparantie is iets waar wij veel waarde aan hechten en daarom weet u bij ons altijd wat u kunt verwachten. Wel zo fijn, nietwaar?!

Meer weten over renovatie?

Wilt u ook graag gebruikmaken van onze renovatie dienstverlening voor uw transportmiddelen? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag alles over onze werkwijze en wanneer wij de renovatie werkzaamheden kunnen uitvoeren, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

JA, Ik wil graag meer informatie

Onze klanten