Belettering

Belettering

Bent u als ondernemer veel onderweg? Of is uw personeel veel de weg op? Een eenvoudige manier om meer zichtbaarheid te creëren is door te kiezen voor belettering van uw transportmiddel. Hierdoor kunt u zorgen voor meer naamsbekendheid. Bij Truckherstel begrijpen we dat u graag gezien wilt worden met uw vervoersmiddel. Daarom kunt u bij ons terecht voor belettering van hoge kwaliteit.

Belettering bij Truckherstel

Kiest u voor belettering van uw auto, vrachtwagen of een ander transportmiddel? Dan gaan we graag met u in gesprek om uw wensen te bespreken. Wat wilt u precies op uw transportmiddel? Wilt u enkel de logo van uw bedrijf? Of wilt u een boodschap laten bedrukken? Een aanrader is om te kiezen voor belettering dat past bij de huisstijl van uw bedrijf. Zo creëert u herkenbaarheid. Onze adviseurs vertellen u precies waar u rekening mee moet houden, zodat u het meeste haalt uit de belettering van uw transportmiddel.

Service

Kiest u voor belettering bij Truckherstel? Dan kiest u automatisch voor een complete service. Onze medewerkers zijn enthousiast, professioneel en hebben verstand van zaken. Ze zullen er alles aan doen om u tevreden te stellen. Combineer dat met onze moderne uitrusting en snelle levering en het is ook u hopelijk duidelijk waarom u voor belettering bij Truckherstel in Duiven moet zijn. U bent niet de eerste, vele tevreden klanten gingen u al voor.

Meer weten over belettering?

Wilt u ook graag gebruikmaken van onze belettering dienst? Dan raden we u aan om contact met ons op te nemen. Geef aan wat voor een vervoersmiddel u wilt laten beletteren en wij leggen u meer uit over onze werkwijze en in wat voor een termijn wij de werkzaamheden kunnen uitvoeren. Benieuwd naar de kosten? Aangezien belettering maatwerk is, vertellen wij u tijdens het maken van een voorstel met welke kosten u rekening moet houden. Hierdoor weet u altijd goed waar u aan toe bent.

JA, Ik wil graag meer informatie

Onze klanten