Carrosserie

Carrosserie

Bij Truckherstel weten we alles van carrosserie. Door die expertise, opgebouwd door jarenlange ervaring, kunnen we carrosseriewerkzaamheden van hoge kwaliteit uitvoeren. Niets is ons te gek en alles is mogelijk. Of het nu gaat om opbouw, reparatie of renovatie, bij Truckherstel kunt u terecht voor al uw carroseriewerkzaamheden.

Carrosserie per merk

Wij nemen graag allerlei voertuigen onder handen. Opleggers, trekkers, of bedrijfswagens, onze medewerkers weten er wel raad mee. Bovendien werken we merkonafhankelijk. Daardoor kunt u met uw volledige wagenpark bij ons terecht. Carrosseriewerkzaamheden zonder gedoe voor u, daar houden we van bij Truckherstel.

Service

Bij Truckherstel hebben we service hoog in het vaandel staan. We houden van korte lijnen, duidelijke communicatie en goede afspraken. Onze medewerkers zijn enthousiast en zullen er alles aan doen om van u een tevreden klant te maken. Daarnaast geldt dat we alleen werken met de beste kwaliteit materialen en apparatuur. Wij zijn gevestigd aan de snelweg in Duiven. Dankzij de centrale ligging van ons bedrijf kunnen wij klanten door heel het land bedienen.

Kosten carrosserie

Wij zijn gespecialiseerd in opbouw, reparatie en renovatie van uw carrosserie. Wat er ook moet gebeuren: bij ons kunt u uitgaan van de beste service tegen een scherp tarief. Uiteraard verschilt het per situatie met welke kosten u rekening moet houden. Daarom vertellen wij u altijd van te voren met welke kosten u rekening moet houden en hoelang het ongeveer duurt totdat wij de werkzaamheden hebben uitgevoerd.

Meer weten over carrosserie?

Wilt u ook graag gebruikmaken van onze carrosserie dienstverlening voor uw transportmiddelen? Dan raden we u aan om contact met ons op te nemen. Geef aan welke werkzaamheden u verricht wilt hebben en wij vertellen u meer over onze werkwijze en in wat voor een termijn wij de werkzaamheden kunnen uitvoeren. Op deze manier weet u altijd precies waar u aan toe bent. Wel zo fijn, nietwaar?!

JA, Ik wil graag meer informatie

Onze klanten