Voorbewerken/spuiter

Voorbewerken/spuiter

Als voorbewerken/spuiter bij Truckherstel wordt je onderdeel van een jong en dynamisch team waar collegialiteit en samenwerking hoog in het vaandel staan.

Je werkzaamheden zullen zijn: het spuit klaar maken en spuiten van o.a. trucks, trailers, bedrijfswagens en/of onderdelen hiervan. Daarbij zal het de/monteren, schuren, herstellen en strak maken onderdeel zijn van jouw werkzaamheden. Jouw vakmanschap zorgt ervoor dat het eindresultaat na het spuiten perfect is en hierbij het gehele proces op de juiste manier wordt toegepast. Ook het aflevering klaarmaken van voertuigen en zorgdragen voor het schoonhouden van de werkplek, apparatuur en voorzieningen horen daarbij.

Functie-eisen

Je bent flexibel en enthousiast, kunt zelfstandig werken binnen een hecht team en hebt oog voor kwaliteit. Voor deze functie geldt: diploma’s zijn een pré, maar relevante werkervaring en een passie voor trucks, trailers en carrosserieën zijn het belangrijkste.

 Wat mag je van ons verwachten?

Een prettige werksfeer met veel ruimte voor eigen inzicht en initiatief.  Mogelijkheden voor het volgen van cursussen en/of bijscholing. Een goed marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteer vandaag nog en stuur je motivatie en cv naar vacature@truckherstel.nl

JA, Ik wil graag meer informatie

Onze klanten