Schadeherstel Arnhem Spuiterij Arnhem Renovatie Arnhem Carrosserie Arnhem Belettering Arnhem Vrachtwagen schadeherstel Duiven Vrachtwagen belettering Duiven Vrachtwagen spuiterij Duiven Autospuiterij Duiven Meubelspuiterij Duiven Keuken spuiterij Duiven Vrachtwagen renovatie Arnhem Auto renovatie Duiven Vrachtwagen carrosserie werkplaats Duiven Auto belettering Duiven Auto bestickering Duiven Melis Logistics Duiven Truckherstel Duiven Transport Wagenpark Trucks Bedrijfswagen herstel Bedrijfswagen reparatie Duiven Plan B Design Internet en Reclamebureau fotografie webdesign marketing online marketing videografie Google ads social media

Teamleider spuiterij

Ben jij toe aan een nieuwe stap in je loopbaan als spuiter en beschik jij over leidinggevende kwaliteiten? Dan zien wij ernaar uit om kennis met je te maken!

Voor onze spuiterij in Duiven zoeken wij een ambitieuze spuiter die gek is op grote wielen. In deze
functie ben jij verantwoordelijk voor de aansturing van het team, bestaande uit drie personen. Je werkdag begint om 07:45 en je start met het rondmaken van de dag/weekplanning. Je zorgt ervoor dat iedereen weet wat er verwacht wordt en dat de orders op het juiste moment klaar zijn. Daarnaast verwachten we dat je meedenkt in werkprocessen en zorgt dat de kwaliteit hoog blijft. Je coacht collega’s op het correct uitvoeren van het gemaakte beleid en ondersteund waar nodig. Naast deze werkzaamheden ben je ook verantwoordelijk voor een stukje voorraadbeheer en controleer je het werkmateriaal. Wij vinden het belangrijk dat jij beschikt over werkervaring als spuiter en dat je precies weet hoe het er op de werkvloer aan toe gaat. De overige werkzaamheden kunnen wij jou leren. 

Wie ben jij?

Jij bent iemand die wel tegen een stootje kan en stevig in zijn schoenen staat. Je hebt al een aantal jaar ervaring als spuiter en bent op zoek naar een nieuwe leidinggevende uitdaging. Wij vinden het belangrijk dat je gemotiveerd bent en een passie hebt voor trucks, trailers en carrosserieën. Diploma’s zijn mooi meegenomen maar zeker geen harde eis. 

 Wat mag je van ons verwachten?

Heb je interesse in deze vacature als teamleider spuiterij? Solliciteer vandaag nog en stuur je motivatie en cv naar vacature@truckherstel.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

JA, Ik wil graag meer informatie

Onze klanten

tnt
melis-transportbedrijf
scania
sorbo
logo-SynerLogic