Spuiterij Arnhem

Spuiterij Arnhem? Truckherstel!

Zoekt u een spuiterij in de buurt van Arnhem? Dan moet u bij Truckherstel zijn. Wij zijn gevestigd in Duiven, dicht bij de A12. Die optimale bereikbaarheid is slechts een van onze sterke punten. We hebben u namelijk nog veel meer te bieden. Spuiterij Arnhem? Truckherstel!

Veelzijdige dienstverlener

Truckherstel is een complete en veelzijdige logistieke dienstverlener. Naast onze professionele spuitafdeling, kunt u namelijk ook bij ons terecht voor schadeherstel, carrosseriewerkzaamheden en onderhoud. Daarnaast zorgen wij ook voor een professionele belettering van uw materiaal. En u kunt bij ons bovendien trucks en trailers huren. Kortom: als het om logistiek gaat, is Truckherstel van alle markten thuis. Aarzelt u niet, veel tevreden klanten gingen u al voor.

Professioneel spuitwerk

U kunt uw spuitwerk met een gerust hart door Truckherstel laten uitvoeren. Wij beschikken over een hoogwaardige spuitafdeling, uitgerust met modern materieel. Bovendien zijn onze medewerkers uitstekend opgeleid en hebben ze veel ervaring en verstand van zaken. Professioneel spuitwerk is dus gegarandeerd.

Meer informatie?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van onze hoogwaardige spuitafdeling? Of wilt u meer weten over de andere diensten die Truckherstel voor u kan uitvoeren? Aarzelt u dan vooral niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan u graag te woord en kunnen u van alle informatie voorzien.

Beoordeel deze pagina Geef uw oordeel aan middels sterren en help ons te verbeteren

Copyright © 2014 Truckherstel | webdesign door Stijl en Vorm