Chef Werkplaats

Schadeherstel Arnhem Spuiterij Arnhem Renovatie Arnhem Carrosserie Arnhem Belettering Arnhem Vrachtwagen schadeherstel Duiven Vrachtwagen belettering Duiven Vrachtwagen spuiterij Duiven Autospuiterij Duiven Meubelspuiterij Duiven Keuken spuiterij Duiven Vrachtwagen renovatie Arnhem Auto renovatie Duiven Vrachtwagen carrosserie werkplaats Duiven Auto belettering Duiven Auto bestickering Duiven Melis Logistics Duiven Truckherstel Duiven Transport Wagenpark Trucks Bedrijfswagen herstel Bedrijfswagen reparatie Duiven Plan B Design Internet en Reclamebureau fotografie webdesign marketing online marketing videografie Google ads social media

Chef Werkplaats

Heb jij jarenlange ervaring bij een schadeherstelbedrijf en ben je toe aan een nieuwe stap in je loopbaan? Beschik jij over leidinggevende kwaliteiten? Dan zien wij ernaar uit om kennis met je te maken!

Voor ons schadeherstelbedrijf in Duiven zoeken wij een ervaren vakman met passie voor grote wielen. Een vakman met leidinggevende kwaliteiten, die de dagelijkse operationele leiding van de werkplaats voor zijn rekening neemt. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de aansturing van het team van zowel spuiterrij als schadeherstel. Je werkdag begint om 07:45 en je start met het rondmaken van de dag/weekplanning. Je zorgt ervoor dat iedereen weet wat er verwacht wordt en dat de orders op het juiste moment klaar zijn. Daarnaast verwachten we dat je meedenkt in werkprocessen, het doorontwikkelen van het team en zorgt dat de kwaliteit hoog blijft. Je coacht collega’s op het correct uitvoeren van de werkzaamheden en het gemaakte beleid. Je ondersteunt waar nodig. Naast deze werkzaamheden ben je ook verantwoordelijk voor een stukje voorraadbeheer en controleer je het werkmateriaal. Wij vinden het belangrijk dat jij beschikt over ruime werkervaring in schadeherstel en dat je precies weet hoe het er op de werkvloer aan toe gaat.

Wie ben jij?

Jij bent een vakman die wel tegen een stootje kan en stevig in zijn schoenen staat. Je hebt ruime ervaring opgedaan bij schadeherstelbedrijven en bent op zoek naar een nieuwe leidinggevende uitdaging. Je hebt een hands-on mentaliteit en ben het liefst op de werkvloer aanwezig om met het team dagelijks een kwalitatief hoog werkniveau af te leveren. Wij vinden het belangrijk dat je gemotiveerd bent en een passie hebt voor trucks, trailers en carrosserieën. Diploma’s zijn mooi meegenomen maar zeker geen harde eis.

Wat mag je van ons verwachten?

  • Salaris is afhankelijk van ervaring, tussen de € 3.400 – € 3.900
  • Pensioenopbouw
  • Vakantiegeld
  • Werken binnen een klein hecht team
  • Vaste baan
  • Zowel in functie als persoonlijke doorgroeimogelijkheden
  • Actieve personeelsvereniging

Heb je interesse in deze vacature als chef werkplaats? Solliciteer vandaag nog en stuur je motivatie en cv naar vacature@truckherstel.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

JA, Ik wil graag meer informatie

Onze klanten