Bedrijfsleider

Schadeherstel Arnhem Spuiterij Arnhem Renovatie Arnhem Carrosserie Arnhem Belettering Arnhem Vrachtwagen schadeherstel Duiven Vrachtwagen belettering Duiven Vrachtwagen spuiterij Duiven Autospuiterij Duiven Meubelspuiterij Duiven Keuken spuiterij Duiven Vrachtwagen renovatie Arnhem Auto renovatie Duiven Vrachtwagen carrosserie werkplaats Duiven Auto belettering Duiven Auto bestickering Duiven Melis Logistics Duiven Truckherstel Duiven Transport Wagenpark Trucks Bedrijfswagen herstel Bedrijfswagen reparatie Duiven Plan B Design Internet en Reclamebureau fotografie webdesign marketing online marketing videografie Google ads social media

Bedrijfsleider

Ben jij nu aan het werk als Teamleider en/of heb jij de ambitie om een nieuwe stap te nemen in jouw carrière? Heb jij een stevige persoonlijkheid en ben je stressbestendig? Wij gaan dan graag een gesprek met je aan!

 

Voor ons schadeherstelbedrijf in Duiven zoeken wij een ervaren leider met passie voor grote wielen. Een vakman met leidinggevende kwaliteiten, die de dagelijkse leiding van Truck Herstel voor zijn rekening neemt. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de aansturing van het volledige team van zowel kantoor, spuiterrij als schadeherstel. Je zorgt ervoor dat iedereen weet wat er verwacht wordt en dat de orders op het juiste moment klaar zijn. Daarnaast verwachten we dat je meedenkt in werkprocessen, het doorontwikkelen van het team en zorgt dat de kwaliteit hoog blijft. Je coacht collega’s op het correct uitvoeren van de werkzaamheden en het mede door jouw gemaakte beleid. Wij vinden het belangrijk dat jij beschikt over ruime leidinggevende ervaring binnen het MKB bedrijf en dat je precies weet hoe het er op de werkvloer aan toe gaat.

Taken en verantwoordelijkheden

Je bent verantwoordelijk voor het waarborgen en optimaliseren van de continuïteit van de operationele bedrijfsvoering. Je bent leidinggevende van alle medewerkers en draagt zorg voor efficiënte processen binnen het bedrijf. Je houdt functionerings- en coaching gesprekken met medewerkers. Je bent aanspreekpunt voor relaties.

 

Wie ben jij?

Jij bent echte leider die wel tegen een stootje kan en stevig in zijn schoenen staat. Je hebt ruime ervaring opgedaan binnen MKB bedrijven en bent op zoek naar een nieuwe leidinggevende uitdaging. Wij vinden het belangrijk dat je gemotiveerd bent en een passie hebt voor trucks, trailers en carrosserieën. Diploma’s zijn mooi meegenomen maar zeker geen harde eis. Jij bent een persoon die streeft naar perfectie en samen met het team dagelijks een kwalitatief hoog werkniveau behaalt.

 

Wat mag je van ons verwachten?

  •         Marktconform salaris inschaling afhankelijk van ervaring
  •         Pensioenopbouw
  •         Vakantiegeld
  •         Werken binnen een klein hecht team
  •         Vaste baan
  •         Zowel in functie als persoonlijke doorgroeimogelijkheden
  •         Actieve personeelsvereniging

 

 

 

 

 

 

 

 

Heb je interesse in deze vacature als bedrijfsleider? Solliciteer vandaag nog en stuur je motivatie en cv naar vacature@truckherstel.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

JA, Ik wil graag meer informatie

Onze klanten