trailerverhuur

Trailerverhuur

Ook als u een trailer wilt huren zit u bij Truckherstel goed. Dat kan bijvoorbeeld wanneer uw eigen trailer bij ons staat voor onderhoud, schadeherstel of spuitwerk, maar dat is geen vereiste. U kunt altijd een trailer bij ons huren, ook als u geen onderhoud laat uitvoeren. Het spreekt voor zich dat al onze trailers in prima staat verkeren. U kunt diverse soorten moderne opleggers huren, denk bijvoorbeeld aan Tautliners, kasten- en citytrailers. Ook voor andere opleggers kunt u bij ons terecht. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen.

Goede voorwaarden

Als ondernemer wilt u altijd en overal over goed materiaal beschikken. Bij Truckherstel begrijpen we dat natuurlijk. Zoals u van ons gewend bent bieden wij goede voorwaarden tegen een scherp tarief. We hopen u binnenkort als klant te mogen verwelkomen.

Wilt u meer weten?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van trailerverhuur bij Truckherstel? Of heeft u vragen over de vele andere diensten die wij te bieden hebben? Neemt u dan contact op met een van onze medewerkers. U vindt alle benodigde informatie op onze pagina Contact. Natuurlijk bent u ook van harte welkom op onze vestiging in Duiven.

IMG_0210.JPG

Beoordeel deze pagina Geef uw oordeel aan middels sterren en help ons te verbeteren

Copyright © 2014 Truckherstel | webdesign door Stijl en Vorm