Vrachtwagen spuiterij

Vrachtwagen spuiterij

Als ondernemer wilt u dat uw materiaal er goed en verzorgd uitziet. Bij Truckherstel begrijpen we dat helemaal. Sterker nog: onze directeur, Marwin Melis, heeft zelf een internationaal transportbedrijf en weet dus hoe belangrijk goed materiaal is. Bij Truckherstel doen we er dan ook alles aan om u perfecte service te leveren. Bij onze vrachtwagen spuiterij is uw wagen dan ook aan het juiste adres.

Vrachtwagenspuiterij

Vakkundig

Truckherstel heeft een professionele spuitafdeling die wordt bemand door vakkundig personeel. Zij behandelen uw trekker of trailer uitgebreid voor en spuiten deze daarna in de kleur die u wenst. Dat kan bijvoorbeeld uw eigen (nieuwe) huisstijl zijn. In overleg is alles mogelijk. Wij leveren kwalitatief goed spuitwerk af, zodat een lange levensduur gegarandeerd is. Daardoor is het de investering meer dan waard. Wij hechten bovendien veel waarde aan een snelle oplevering en uitstekende service. Kortom: alle reden om uw spuitwerk bij Truckherstel onder te brengen.

Vrachtwagenspuiterij 2

Contact

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden van onze vrachtwagen spuiterij, neemt u dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord. Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom op onze vestiging in Duiven, voor  een kopje koffie of thee en een goed gesprek.

Vrachtwagenspuiterij 3

This post is also available in: Engels, Duits

Beoordeel deze pagina Geef uw oordeel aan middels sterren en help ons te verbeteren

Copyright © 2014 Truckherstel | webdesign door Stijl en Vorm