Keuken spuiten

Keuken spuiten? Truckherstel!

Bij Truckherstel zijn we niet alleen gespecialiseerd in spuitwerk van alles met wielen. We spuiten namelijk ook keukens. Wilt u een keuken spuiten, dan bent u dus bij Truckherstel aan het juiste adres. Net als bij het spuitwerk van vrachtwagens en auto’s, kunt u bij het spuiten van uw keuken rekenen op de inzet van ons gekwalificeerde en uiterst enthousiaste personeel, onze moderne spuitafdeling en een goede service. Kortom: ook voor het spuiten van keukens moet u bij Truckherstel zijn.

Goede investering

Wilt u uw keuken kwalitatief goed gespoten hebben in precies de kleuren die u wenst? Laat het dan aan Truckherstel over. Met ons moderne spuitmateriaal behandelen onze medewerkers uw keuken grondig voor, om deze daarna te voorzien van een strakke afwerking. Uw keuken kan er daarna jaren tegenaan. Kortom: het is de investering dubbel en dwars waard.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het spuiten van keukens? Of heeft u vragen over onze andere diensten (wij spuiten bijvoorbeeld ook meubels), neemt u dan contact met ons op. De medewerkers van Truckherstel beantwoorden met veel plezier al uw vragen. U bent natuurlijk ook altijd van harte  welkom op onze vestiging in  Duiven, voor een kopje koffie of thee en een goed gesprek.

This post is also available in: Engels, Duits

Beoordeel deze pagina Geef uw oordeel aan middels sterren en help ons te verbeteren

Copyright © 2014 Truckherstel | webdesign door Stijl en Vorm