Autospuiterij

Ook uw auto is welkom

Bij Truckherstel beperken we ons niet tot het spuiten van vrachtwagens. Wij spuiten zo’n beetje alles met (en zonder) wielen. Ook uw auto is daarom van harte welkom op onze professionele spuitafdeling. Met hetzelfde enthousiasme waarmee onze medewerkers vrachtwagens spuiten, nemen ze ook uw auto onder handen. Dat, in combinatie met ons moderne materiaal en snelle service, zorgt ervoor dat u met uw auto bij Truckherstel ook aan het juiste adres bent. Aarzel dus niet langer en bezoek ons op onze vestiging in Duiven.

Autospuiterij

Uw auto kan er weer jaren tegenaan

Na een deskundige voorbehandeling spuiten onze vakkundige medewerkers uw auto in de door u gewenste kleur. Het resultaat is van hoge kwaliteit en uw investering dubbel en dwars waard. Nadat uw auto bij de autospuiterij van Truckherstel is geweest, kan hij er weer jaren tegenaan.

Meer weten over onze autospuiterij?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die Truckherstel te bieden heeft? Of heeft u andere vragen over de diverse diensten van ons bedrijf? Neemt u dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers vertellen u graag wat wij voor u kunnen doen.

This post is also available in: Engels, Duits

Beoordeel deze pagina Geef uw oordeel aan middels sterren en help ons te verbeteren

Copyright © 2014 Truckherstel | webdesign door Stijl en Vorm