Onderhoud

Snel weer de weg op

Truckherstel verzorgt tevens het onderhoud van uw rijdend materieel. De combinatie van vakkundig personeel en moderne apparatuur maakt ons tot een betrouwbare partner als het gaat om onderhoud. Dat wij snelheid en goede service belangrijk vinden, spreekt voor zich. We weten hoe belangrijk het voor u als transportondernemer is om snel weer over uw materieel te kunnen beschikken. Zonder gedoe.

Ook voor onderhoud naar Truckherstel

Bij Truckherstel beschikken we over moderne apparatuur, waardoor we optimaal onderhoud van uw wagen kunnen garanderen. Zo lezen we met een Texa-computer het volledige voertuig uit, zodat we meteen zien wat de mogelijke problemen zijn. Ons enthousiaste, goed gekwalificeerde personeel gaat vervolgens met het voertuig aan de slag. Zij zetten al hun kennis in om uw wagen weer in uitstekende staat te krijgen. Dat geldt voor welk voertuig dan ook, want wij verzorgen het onderhoud van alle merken. Bovendien voeren we ook APK-keuringen uit, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw voertuig voldoet aan alle veiligheidseisen.

Meer informatie

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden bij Truckherstel? Of heeft u vragen over onderhoud of andere diensten? Onze medewerkers staan u graag te woord. Neemt u dus gerust contact met ons op. Meer informatie vindt u op onze contactpagina.

This post is also available in: Engels, Duits

Beoordeel deze pagina Geef uw oordeel aan middels sterren en help ons te verbeteren

Copyright © 2014 Truckherstel | webdesign door Stijl en Vorm